در اين مقاله در نظر داريم يکسري از اطلاعات تخصصي در زمينه تعمير و نگهداري ابزار را براي شما عزيزان ارائه دهيم. ماشين هاي چمن زني نيز به نوبه خود يک ابزار پرکاربرد در امور باباني محسوب مي شود که مانند ساير ابزارآلات و دستگاه ها نياز به مراقبت و نگهداري دارد. در اين مقاله با اقدامات لازم در جهت مراقبت و نگهداري از ماشين هاي چمن زني آشنا مي شويد.پيشنهاد ميکنيم که براي افزايش طول عمر و بهبود عملکرد ماشين چمن زني خود، آن را در شرايط ايده آل نگهداري کرده و تعمير آن به بهترين شکل انجام شود.با ما در فروشگاه آنلاين ابزار دکتر ابزار در ارتباط باشيد.
در ابتدا لازم است اين موضوع را در نظر بگيريد که تمامي اتصالات برق را از ماشين چمن زني جدا کنيد.درمورد ماشين هاي چمن زني شارژي نيز لازم است باتري را از دستگاه جدا شود.
کسب اطلاعات بيشتر :
بهترين هاي ابزارآلات برقي و بنزيني باغباني
تيغه دستگاه
به منظور جلوگيري از کند شدن و يا آسيب ديدن تيغه، لازم است به صورت کامل تيغه چمن زن را قبل از هر بار استفاده بررسي کنيد. درصورت کند شدن تيغه آن را تيز کنيد.
سيستم تخليه دستگاه
جهت تميزکاري منافذي احتمال گرفتگي دارند،از کمپرسورهاي بادي کمک بگيريد.کمپرسورباد از طريق جريان هوا تمامي گرفتگي ها را باز مي کند.بهتر است بعد از هر بار استفاده اين عمل انجام شود.
کفي دستگاه
بهتر است کفي ماشين چمن زني را بعد از هر بار مصرف توسط يک ابزار لبه تيز تميز کنيد. همچنين به منظور جلوگيري از جمع شدن چمن در کف دستگاه از اسپري روغن خوراکي نيز استفاده کنيد. به اين ترتيب که کفي داخلي را با روغن کاملا چرب کنيد.
اتصالات
به طور مداوم از محکم بودن اتصالات از جمله پيچ ها اطمينان حاصل کنيد.لازم است قبل از شروع کار اين عمل را لنجام دهيد.
چرخ ها
بهتر است در هر فصل دو يا سه بار، چرخ هاي دستگاه را با روغن روان کاري کنيد.
سيستم انتقال برق دستگاه
بررسي سيستم انتقال برق در ماشين هاي چمن زن برقي و شارژي که از باتري تغذيه مي کنند، تفاوت دارد.تفاوت در اين است که کابل برق ماشين چمن زن برقي، بر روي بدنه آن تعبيه شده و لازم است خطرات ناشي از سيم برق در حين کار با چمن زن را پيش بيني کنيد.همچنين لازن است از ايمن بودن مسير کابل در زمان حرکت و در حين کار مطمئن شويد.
درباره این سایت